Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni̇ne göre, İzmir-Aydın Otoyolu Söke bağlantı yolunun Belevi Kavşağı-Söke Kavşağı kesimi Aydın istikametinde üst yapı, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım Ortaklar yolu üzerinden sağlanacak.

Mudanya Köprülü Kavşak yapım çalışmaları nedeniyle, Bursa-Mudanya yolunun 31-32. kilometreleri arası yol ulaşıma kapatıldı. Bu bölümde trafik akışı kavşak dışında oluşturulan servis yolundan sağlanırken, Mudanya-Bursa istikametinden gelen araçlar ise alternatif güzergahlardan ve Orhaneli kavşağından U dönüşü yaparak şehir merkezine yönlendiriliyor.

TEM Otoyolunun Metris Kavşağı-Levent 1. Kavşağı arasındaki bölümünde üst yapı onarım ve yenileme faaliyetleri nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinde çalışma yapılan şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :