Karayollarında durum

Karayollarında durum

Karayollarının üst yapı onarım, yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları sürdürülen ve çığ tehlikesi bulunan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni̇'ne göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Kıbrısköyü kavşak kollarında üst yapı onarımı çalışmaları nedeniyle bugün Nisan Konya Yolu Kavşağı-Samsun Kavşağı istikameti Kıbrısköy dönüşü, 24-27 Nisan arası kavşak içi havalimanı katılımı kolu kapatılacak. Ulaşım Samsun Kavşağı ve Çankaya Kavşağı'ndan gerçekleştirilecek.

TEM Otoyolu'nun Kapıkule-Edirne Batı Kavşağı-Kınalı Kavşağı kesimi arasında bulunan köprü, viyadük ve üst geçitlerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde ise kısa süreli sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisinde çığ tehlikesine karşı gündüzleri 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü sağlanacak ve geceleri ise can ve mal güvenliği açısından 17.00-07.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :