Karayollarında durum

Karayollarında durum

Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları...

Karayollarının bazı kesimlerinde, devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Tekirdağ-Malkara yolunun 15-65'inci, Karacasu-Tavas yolunun 3-21'inci, Sivrihisar-Emirdağ yolunun 2-18'inci, Konya-Karapınar-Ereğli yolunun 0-83'üncü, Afyonkarahisar-Sandıklı yolunun 0-44'üncü, Afyonkarahisar-İhsaniye yolunun 0-29'uncu,Kırşehir-Kırıkkale yolunun 16-30'uncu, Hekimhan-(Malatya-Keban) yolunun 0-48'inci, Adıyaman İl Sınırı-Bozova-Şanlıurfa yolunun 27-54'üncü, Trabzon-Maçka yolunun 5-27'nci, İkizdere-İspir- yolunun 0-20'nci, Burdur-Antalya yolunun 30-46'ncı, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-46'ncı ve Ilgaz-Tosya-Kargı yolunun 0-50'nci kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Pozantı-Tarsus Otoyolunun 0-7'nci kilometrelerinde BSK ve üst yapı çalışmaları nedeniyle Yenice bağlantı yolu sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü olarak sağlanıyor.

TAG Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı-Gaziantep Osmaniye il sınırı yolunun 8-15'inci kilometrelerinde bulunan Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı