Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara çevre otoyolunun Karapürçek-Kavaklı kavşağı köprüsünün arasındaki kesimde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Samsun-Kavaklı, Karapürçek-Havaalanı, Samsun-Karapürçek ve Havaalanı-Kavaklı yan yolları trafiğe kapatıldı ve ulaşım bir sonraki kavşaklardan kontrollü gerçekleşiyor. 

Kemer-Antalya yolunun 85-91. kilometrelerindeki "Triatlon Yarışması" nedeniyle Kemer-Antalya istikameti, saat 17.00'ye kadar trafiğe kapatıldı. Trafik, diğer istikametten iki yönlü veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gümüşova kesimindeki Gerede Kavşağı köprüsünde genişletme yapım çalışmaları nedeniyle Gerede istikametinden Ankara istikametine dönüşü sağlayan kavşak kolu da trafiğe kapatıldı ve ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı