Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çerkezköy Kavşağı kesiminde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylül'e kadar her gün 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde kısa süreli aralıklarla sol şerit trafiğe kapatılacak.

Giresun-Trabzon yolunun 69-71. kilometrelerinde bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinde aydınlatma sistemleri bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün 08.30-17.00 saatleri arasında her iki tünel de trafiğe kapatılacak olup, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

Muğla-Kale yolunun 27. kilometresinde (Tokuş Geçidi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar her gün 08.00-18.00 saatleri arasında 20'şer dakikalık aralıklarla yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı