Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının enerji iletim hattı ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Giresun-Tirebolu...

ANKARA (AA) - Karayollarının enerji iletim hattı ve yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Giresun-Tirebolu yolunun 49'uncu kilometresinde bulunan Uluburun Tüneli'nin kuzey ve güney tüplerinde yapılacak trafik sistemleri bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-16.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

Niğde-Pozantı Otoyolu'nda enerji iletim hattı çalışması sebebiyle Eminlik-Pozantı arasında otoyol, bugün saat 16.00'ya kadar 30'ar dakikalık aralıklı olarak her iki yönde trafiğe kapatılacak.

İzmir-Turgutlu yolunun 24'üncü kilometresinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun, Kemalpaşa bağlantı hattında kavşak köprüsü orta ayak temel yapım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan 2015'e kadar araç geçişleri her iki istikamette çift şeritten kontrollü sağlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı