Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Mahmutbey-Çamlıca-Gümüşova kesimi arasında köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle, sınav ve bayram günlerine göre trafik akışı sağlanacak şekilde, hergün 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeritleri ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Gerede Kavşağı arasındaki Asım Çavuşoğlu Viyadüğü ile Ulusu Köprüsü'nde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Adana-Gaziantep Otoyolunun Düziçi-Bahçe ve Nurdağı kavşakları arasındaki Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı