Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Malatya-Elazığ yolunun 2-8. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 12-40. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında, diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol trafiğe kapatılacak ve geçişler kontrollü sağlanacak.

Beyşehir-Konya yolunun 25-29. kilometreleri ve Konya-Beyşehir yolunun 36-38. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi hergün 15 Aralık 2014'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapım onarım çalışmaları nedeniyle 29 Eylül'e kadar 22.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde sağ şeritlerde ulaşım sağlanamayacak.

Mardin-Midyat yolunun 12-23. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Kırıkkale-Yozgat yolunun 0-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı