Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne-Stadyum kavşakları kesimi 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolunun 1. şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılırken, ulaşım 2. ve 3. şeritlerden sağlanıyor.

Gümüşova-Düzce-Bolu il sınırı karayolunun otoyol Kaynaşlı kavşağı bağlantı kolundaki köprü çalışması nedeniyle, D-100 karayolunun İstanbul istikameti 33-35. kilometreleri ve Ankara istikameti 32-34. kilometrelerinde yolun sol şeritleri trafiğe kapatıldı. Trafik, tek şeritten (sağ şeritten) gerçekleştiriliyor.

Akseki-Manavgat-Alanya ayrımı yolunun 5-9. kilometrelerinde 24 Nisan'da 09.00-17.00 saatlerinde belirli aralıklarla yapılacak patlatmalı kazı çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı kavşağı kesimi 11-12. kilometrelerinde köprü çalışması dolayısıyla her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılırken, ulaşım her iki yönde ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Ulukışla-Pozantı yolunun üstyapı çalışmaları kapsamında trafiğe kapatılması nedeniyle aynı yolun devamı olan Pozantı-Tarsus yolunun 0-4. kilometrelerinde de sol şerit trafiğe kapatılırken, bu kesimde ulaşım, alternatif güzergah olarak otoyoldan sağlanıyor.

Batman-Kozluk yolunun 25-28. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :