Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gümüşova-Düzce-Bolu il sınırı karayolunun Kaynaşlı kavşağı bağlantı kolunda köprü çalışması yapılıyor. Bu nedenle D-100 karayolunun İstanbul istikameti 33-35. kilometreleri ile Ankara istikameti 32-34. kilometrelerinde sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım sağ şeritten gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kesimi 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon devlet yolunun 0-38. kilometrelerinde Trabzon-Beşikdüzü yönündeki kuzey şeritlerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım belirli kesimlerde tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak devam ediyor.

Polatlı-Ankara yolunun 1-5. kilometrelerinde üstyapı ve asfalt çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten (Polatlı-Ankara) iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Yozgat-Sorgun yolunun 5-10. kilometrelerinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :