Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresindeki (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı.

Denizli-Acıpayam devlet yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yoldan gerçekleştiriliyor.

Afyonkarahisar-Gazlıgöl-Eskişehir yolunun 0-36. kilometrelerindeki üstyapı ve bölünmüş yol çalışmaları yürütülüyor. Bu kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 16-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Kırıkkale-Kalecik istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşıma Kalecik-Kırıkkale istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Yalova-İzmit devlet yolunun Sanayi Köprülü Kavşağı'nda yapılacak çalışmalar nedeniyle ana yol trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :