Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Pozantı-Tarsus Otoyolu Pozantı Güney kavşağı-Tekir kavşağı 9-10. kilometreleri arasında heyelan önleme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü veriliyor.

Milas-Bodrum yolunun 7. kilometresinde (Baharlı kavşağı) farklı seviyeli kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 17-18. kilometreleri arasındaki duvar kazı ve imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Ankara-Kırıkkale istikametinde en sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer iki şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yıldızeli-Sivas Devlet Yolu'nun 20-21. kilometreleri arasında yapılan yol yenileme çalışmaları nedeni ile sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Alaca-Yozgat yolunun 1-2. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle daralma oluşan yolda ulaşım her iki yönünden kontrollü sağlanıyor.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :