Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce ile Kaynaşlı kavşakları arasındaki köprü çalışmaları nedeniyle 11-12. kilometrelerde yolun her iki yönünde (İstanbul-Ankara ve Ankara-İstanbul) sol şeritleri taşıt trafiğine kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, her iki yönde ikişer şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresinde (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle tek şeridi trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerinde Sabuncubeli Tüneli bağlantı hatlarının yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Bu kesimde geçişlere diğer şeritten izin veriliyor.

Erzurum-Aşkale Kop Dağı Geçidi Tüneli varyant yolunun 0-3. kilometrelerinde gerçekleştirilecek yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendirilecek.

Tokat-Niksar devlet yolunun 46-54. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :