Karayollarında durum

Karayollarında durum

Silifke-Mut yolu heyelan, Ağrı-Cumaçay-Kağızman yolu da kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar, tipi ve heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Silifke-Mut yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapandı, ulaşım Silifke-Gülnar ile Mut-Silifke ayrımı-Gülnar il yollarından gerçekleştiriliyor.

Ağrı-Cumaçay-Kağızman yolu da kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisinde 200 metrelik kesimde araç üst geçidi orta ayak imalatı çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun her iki yönünde birer şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlere yönlendiriliyor.

İzmir-Kemalpaşa yolunun 7. kilometresinde (Nilüfer kavşağı ile otoyol giriş mevkisi) Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin enerji iletim hattı yenileme çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Artvin-Yusufeli yolunun 0-49. kilometrelerindeki tünellerde bugün ve yarın 08.00-17.30 saatlerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Ilgaz-Çankırı yolunun 15-17. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :