Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Melenağzı-Akçakoca-Alaplı yolunun 27. kilometresi Beyhanlı Köyü ayrımında kavşak düzenleme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle 2 şeritli bölünmüş yolun Akçakoca-Alaplı istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

İyidere-Rize-Çayeli yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy 1 ve Sarayköy 2 tünellerinin Çayeli-Rize-İyidere yönünde bulunan kuzey tüplerinde 08.00-18.00 saatlerinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu kesimde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Elmalı-Finike yolunun 16. kilometresinde (Göltarla mevkisi) patlatmalı kazı çalışması nedeniyle yarın 14.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu inşaatı işi kapsamında yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle otoyolun Bursa-Susurluk kesiminde ulaşım kontrolü sağlanıyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresindeki Erkmen köprülü kavşağı yapımı nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :