Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Afyonkarahisar-Çifteler-Emirdağ ayrımı yolunun 18 ile 20. kilometreleri arasında köprülü kavşak ve yol yapım nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Trabzon-Rize Devlet yolu, 24. kilometredeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönünde bulunan kuzey tüpünde yapılacak olan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün tünel trafiğe kapatılacak. Ulaşım servis yolundan ve 31 Mart'a kadar ise tek şeritten kontrollü olarak sağlanacak.

Tavşanlı-Emet yolunda meydana gelen heyelandan dolayı, yolun 19 ile 30. kilometreleri arasında trafik akışı servis yolundan (eski yoldan) sağlanacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :