Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kütahya-Eskişehir yolundaki yapım çalışmaları dolayısıyla 31 Aralık'a kadar her gün 07.00-19.00 saatlerinde, bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde yolun sağ şeritleri trafiğe kapatılarak ulaşıma diğer şeritten kontrollü olarak izin verilecek.

Kırşehir-Nevşehir yolunun (Hacıbektaş çevre yolu geçişinde) 8-12'nci kilometrelerinde devam eden köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Isparta-Eğirdir ayrımı Barla yolunun 3'üncü kilometresinde yapılacak patlatmalı yol yapım çalışmaları sebebiyle (Harmanören taş ocağı mevkisi) 13.00-18.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Barla-Eğirdir yolu üzerinden sağlanacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :