Karayollarında durum

Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım ve üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım ve üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Manisa-Turgutlu yolunun 21'inci kilometresinde Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu inşaatı kapsamında yapılacak köprü yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılırken, geçişler servis yolundan sağlanıyor.

İzmit-Karamürsel-Yalova yolunun Karamürsel şehir geçişi ile Yalova kavşağı arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak, kapatılan kesim 5 kilometreyi geçmeyecek. Bu kapsamda 30 kilometre içerisinde birden fazla farklı yerlerde sağ ve sol taşıma yolundan biri tamamen trafiğe kapatılacağından, ulaşım diğer yoldan iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Gerede-Kızılcahamam yolunun 0-5'inci kilometrelerindeki üstyapı yapım işleri nedeniyle bölünmüş yolun Gerede-Kızılcahamam istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü sağlanıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :