Karate'de Balkan Heyecanı

Karate'de Balkan Heyecanı

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı sporcusu Ahmet Musab Beşbadem Bosna Hersek'te yapılacak Balkan şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Karate takımı sporcuları bir başarıya daha imza attı. Genç sporcu Ahmet Musab Beşbadem 21 yaş altı Karate Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. Beşbadem aldığı bu sonuçla milli takıma seçilerek Balkan şampiyonasına gitme hakkı kazandı.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye ümit, genç 21 yaş altı karate şampiyonası ve Avrupa karate şampiyonası Milli Takım seçmeleri 01-04 Aralık 2016 tarihleri arasında Aydın Kuşadası'nda yapıldı.

Şampiyonaya Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünden katılan 2 sporcudan biri olan Ahmet Musab Beşbadem şampiyonada ümit erkekler 70 kg da ikinci oldu. Genç sporcu bu sonuçla 08-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Bosna Hersek’te yapılacak olan Balkan ümit, genç ve 21 yaş altı karate şampiyonası ümit erkekler 70 kg da şehrimizi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.