Karatecilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Karatecilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

- İstanbul'da düzenlenecek 31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nın kayıt geliri, Mehmetçik Vakfına bağışlanacak


İSTANBUL (AA) - İstanbul'da düzenlenecek 31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nın kayıt geliri, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfına bağışlanacak.

Türkiye Karate Federasyonundan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin en köklü turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nın 31. buluşması anlamlı bir tema ile düzenlenecek. İstanbul'un ev sahipliği yapacağı turnuvanın kayıtlardan elde edilen geliri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Türkiye Karate Federasyonu tarafından Mehmetçik Vakfına bağışlanacak." denildi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenecek ve yarın başlayacak turnuva, 11 Mart Pazar günü sona erecek. Beylikdüzü Spor Kompleksi'ndeki turnuva; minik, yıldız, ümit, genç, 21 yaş altı, büyük ve veteran kategorilerinde yapılacak.

Organizasyona şu ana kadar 24 ülkeden 1418 karateci kayıt yaptırdı.


- Balkan Şampiyonası'na gidecek veteranlar seçilecek


Balkan Karate Federasyonları Birliğinin de başkanlığını yürüten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'ın önerisiyle bu yıl yapılacak Büyükler Balkan Karate Şampiyonası'nda ilk kez veteran müsabakaları da düzenlenecek.

İstanbul'da 24-25 Mart'ta gerçekleştirilecek Balkan Büyükler Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek veteran karateciler, 31. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası'nda belirlenecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :