Karataylı minikler Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi

Karataylı minikler Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendi

Karatay Belediyesi Kreşi’nde gerçekleştirilen değerler eğitimi meyvesini verdi ve minik öğrenciler Kur'an-ı Kerim’e geçti.

Öğrenciler için düzenlenen programda miniklerin heyecanına ve mutluluğuna ortak olan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Ülkemizi yarınlara taşıyacak evlatlarımızın bu yaşlarda aldıkları bu kıymetli eğitim, onların güzel ahlakla yetişmelerine büyük katkı sağlayacak” dedi.   Karatay Belediyesi Kreş öğrencileri, aldıkları eğitim sonucunda Kur'an-ı Kerim’e geçmenin heyecanını yaşadı. Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen öğrenciler için Karatay Belediyesi’nde bir program düzenlendi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra öğretmenler ve öğrencilerin aileleri de miniklerin bu mutluluğuna ortak oldu.

EVLATLARIMIZIN BUGÜNLERİ VE BU EĞİTİMLERİ GÜZEL AHLAKA BÜYÜK KATKI YAPIYOR

Öğrencilerin hazırladığı gösterileri izleme fırsatı da bulan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, küçük yaşta öğretilen Kur’an-ı Kerim’in çocukların güzel ahlakla yetişmelerine çok büyük katkı sağladığını belirterek, “Burada eğitim gören bütün yavrularımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. ‘Sizin en hayırlınız öğrenen ve öğreteninizdir diyor’ Peygamber Efendimiz. Kreşimizdeki öğretmenlerimiz de gerçekten çok hayırlı bir iş yapıyor. Kendilerini de bu vesileyle tebrik ediyorum. Yine evlatlarının ülkemiz ve insanlık için hayırlı bir birey olması adına büyük gayret gösteren ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Tabi bu güzel tabloya vesile olmaktan dolayı bizler de çok mutluyuz. Çünkü evlatlarımız; ülkemizin bugünü, yarını, geleceği ve en büyük umudu. Ülkemizi en güzel yarınlara yavrularımız taşıyacak. Nöbeti onlara devredeceğiz. Allah hepsinin bahtını açık etsin inşallah” dedi.

Başkan Hasan Kılca, program sonunda öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verirken, günün anısına pasta da kesildi.