Karataylı kadınlar mahalle ziyaretinde

Karataylı kadınlar mahalle ziyaretinde

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Karatay'ın sınırları içinde bulunan farklı mahallelerdeki vatandaşlara yönelik ev ziyaretleri devam ediyor

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Karatay'da yaşayan vatandaşlara manevi destek amacıyla yaptıkları ev ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda  Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar ve Üyeler; Kılıç ve Mercan ailelerini evinde ziyaret etti. Başkan Aynur Avşar, Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak, sosyal belediyecilik kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili bir açıklama yaparak; "Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır, acılar ve üzüntüler ise paylaştıkça azalır düşüncesinden yola çıkıyoruz. Bizim amacımız vatandaşlarımızı ziyaret ederek manevi destek vermek, onların acılarını, dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak. Sıkıntılarını dinleyip elimizdeki imkanlar doğrultusunda gerekli mercilere yönlendirmek" dedi. Başkan Avşar "Bu ziyaretlerimizi Meclis Üyelerimizle birlikte sık sık gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın kendilerine gösterilen ilgiden ve yakınlıktan oldukça memnun kaldığını görüyoruz" dedi.

resim765867.JPG

karatayli-kadinlar-mahalle-ziyaretinde--(3).jpg

Hasta ve hasta yakınlarına da sık sık ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Aynur Avşar;  amaçlarının rahatsızlıkları nedeniyle gününü evinde geçiren hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, her konuda ve her sıkıntılarında yanlarında olduklarını belirtmek olduğunu söyledi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar; Türkiye'deki Kent Konseyleri içinde lokomotif rolü üstlenen Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin bundan sonraki süreçte de öncü olmaya devam edeceğini dile getirdi.
Kılıç ve Mercan aileleri de gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Avşar ve Kadın Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Haber Merkezi

karatayli-kadinlar-mahalle-ziyaretinde--(4).jpg