Karatay’da seçim çalışmaları emekli konaklarında devam ediyor

Karatay’da seçim çalışmaları emekli konaklarında devam ediyor

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, emeklilerle bir araya geldi.

 

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan emekli konaklarında 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Üyeleri, emeklilerle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Karatay Belediyesi olarak memlekete emeği geçmiş büyüklere hizmete çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Hançerli, emekli konaklarında sosyal etkinliklerden gezilere, düzenli sağlık taramalarından konferanslara kadar pek çok etkinliğin gerçekleştirildiğini söyledi.

 “ESKİ TÜRKİYE’Yİ EN İYİ EMEKLİ BÜYÜKLERİMİZ HATIRLAR”

Başkan Mehmet Hançerli; Türkiye’nin AK Parti döneminde yaşadığı büyük gelişmeler öncesindeki durumuna dikkat çekerek; pek çok ihtiyacın karneye bağlı olduğu günleri hatırlattı. O dönemi en iyi emekli büyüklerin hatırlayacağını söyleyen Başkan Hançerli; AK Parti iktidarının ülkemize kattığı sağlıktan ulaşıma pek çok değer olduğunu vurguladı. Türkiye’nin büyük hedeflere ilerlemesi için 24 Haziran seçimlerinde Karatay’ın rekor seviyedeki desteğinin artarak süreceğini belirten Başkan Hançerli “Emekli büyüklerimizin destek ve dualarını bekliyoruz”dedi. Türkiye’ye büyük yatırımların her zaman tek parti iktidarlarında gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Hançerli merhum Adnan Menderes, merhum Turgut Özal ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tek parti iktidarlarında gerçekleştirdiği yatırımları dile getirdi. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken; milletvekili seçiminde de AK Parti’nin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını hatırlatan Başkan Hançerli; Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde icraatları ve projeleri hayata geçirmesi için meclisteki AK Partili milletvekili sayısının büyük önem taşıdığını belirtti.

 “24 HAZİRAN BİR BEKA SEÇİMİDİR”

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz 24 Haziran seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçileceğini dile getirerek; bu seçimin bir beka seçimi olduğunu vurguladı.

 “24 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ TÜM DÜNYA MAZLUMLARI YAKINDAN İZLİYOR”

24 Haziran seçimlerini tüm dünyanın yakından izlediğini belirten Yılmaz “ 24 Haziran seçimlerini bir yandan AB ve ABD gibi Siyonist güçler; diğer yandan Kudüs, Gazze, Arakan ve Doğu Guta’daki mazlumlar izliyor. Bu seçimlerde çıkacak sonuç gerçekten çok önemli. Çünkü dünya mazlumlarına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Türkiye Cumhuriyeti’nden başka sahip çıkacak yok.”dedi.

Emekliler ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek; AK Parti’ye olan desteklerinin süreceğini dile getirdiler.