Karatay’da muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi

Karatay’da muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi

Karatay Belediyesi tarafından Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen Sedirler Sosyal Tesisleri’nin toplantı salonunda muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı.

Karatay Belediyesi tarafından Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen Sedirler Sosyal Tesisleri’nin toplantı salonunda düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına; Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yıldız Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Esat Altuntaş, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan ve Karatay Belediyesi Başkan Yardımcıları, Karatay Belediyesi Birim Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

karatay’da-muhtarlarla--(2).jpg

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli toplantıda yaptığı konuşmada Karatay’ın 2722 km²’lik geniş bir alana sahip olduğunu söyledi. Başka illerde 90-100 km gidildiğinde şehir değiştirildiğini belirten Başkan Hançerli Konya’da bu mesafelerde sadece ilçe değiştirmenin mümkün olduğunu vurgulayarak, hizmet ağının genişliğine dikkat çekti. Başkan Hançerli “Karatay’daki 82 mahallemizin muhtarları ile birlikte büyük bir alana hizmet ediyoruz. Her zaman merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerde de olacak anlayışıyla hareket ettik. Hizmetlerimiz de muhtarlarımızla birlikte merkeze en uzak noktalara kadar gidiyor. Hizmetlerin ulaştırılması noktasında Muhtar arkadaşlarımız ile devamlı istişare halindeyiz. Ortak hedefimiz Karatayımıza hizmet etmek, bizler de bu yolda muhtar arkadaşlarımız ile bir bütün halinde çalışıyoruz.” dedi.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay’da kurumların işbirliği içerisinde, örnek bir çalışma sergilediğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından İl Afet ve Acil Şube Müdürü Feti Çoruk, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.