Karatay’da mahalle buluşmaları devam ediyor

Karatay’da mahalle buluşmaları devam ediyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’ın 20 sene öncesini hatırladığımızda bugünkü pek çok yatırımın olmadığına dikkat çekti

 

Karatay Belediyesi tarafından yapılan Karşehir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen mahalle buluşmasına Konya Büyükşehir Belediyesi önceki Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’ın 20 sene öncesini hatırladığımızda bugünkü pek çok yatırımın olmadığına dikkat çekti. Başkan Hançerli “ 20 sene önceyi hatırladığımızda ne Adalet Parkı, Şehir Parkı ne de tramvay vardı. Şimdi Yeni İstanbul Yolu üzerindeki tramvayın 2. hattı Karatay’a yapıldı. Karatay’da bir tane hastane yoktu. Şimdi Şehir Hastanesi yükseldi. Adliye, tramvay, şehir hastanesi, KTO Karatay Üniversitesi geliyorsa bu belediyelerin ve hükümetimizin ortak çalışmasıyla geliyor. Karatay 14 yılda Büyükşehir Belediyemizden yatırımları ziyadesiyle aldı.”dedi. Başkan Hançerli, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlüklerinin ve sanayi tesislerinin Karatay’a kazandırılacağının da müjdesini verdi. Başkan Hançerli Konya Büyükşehir Belediyesi önceki Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç “24 Haziran seçimlerinde 2 adet oy pusulası olacağını hatırlatarak; Milletvekili seçimlerinde  AK Partiye, Cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini istedi. Mehmet Genç, Türkiye’de seçim denince akla Konya’nın, Konya denilince de Karatay’ın geldiğini belirterek; 24 Haziran seçimlerinde Karatay’dan beklentinin çok büyük olduğunu belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi önceki Başkanı ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, Konya’daki en büyük değişim ve ilerlemenin Karatay’da olduğunu dile getirdi. Tahir Akyürek “ Dünyadaki en büyük sema merkezi Mevlana Kültür Merkezi, MKM’nin önündeki alanda Türkiye’deki en önemli şehitler abidesi ve gaziler ofisi, Türkiye’deki ilk Mevlevihane Müzesi, Türkiye’deki ilk katenersiz (teller ve direkler olmadan çalışan) tramvay, Türkiye’nin en modern adliye saraylarından biri, Üniversite, Konya’nın en büyük hastanesi olan ve yapımı hızla devam eden Şehir Hastanesi,  10.000 kişilik kapasitesi ile Anadolu’daki en büyük spor ve kongre merkezi Karatay’a yapıldı.”dedi. Tahir Akyürek, Karatay Belediyesi’nin de düğün salonları, gençlik merkezi, Şehir Parkı gibi pek çok yatırımı Karatay’a kazandırdığını belirtti. Tahir Akyürek, Karatay Belediyesi’nin toplu konut çalışmalarında rekor bir çalışmaya imza attığını dile getirerek; Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

24 Haziran seçimlerinin “Büyük Türkiye idealine ulaşmak mı; Türkiye’nin geri gidişi mi?” kararının verileceği seçim olduğunu söyleyen Tahir Akyürek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’nin değil mazlum milletlerin umududur. Balkanların, Türk-İslam coğrafyasının, İslam Coğrafyasının ve tüm Ümmetin umududur. Dünya beşten büyüktür ifadesi Afrika’da da Asya’da da yankı yapıyor.”dedi.

Konuşmaların ardından protokol vatandaşlarla sohbet ederek; onların görüş ve önerilerini dinledi.

karatay’da-mahalle-bulusmalari--(3).jpg