Karatay'da kanaat önderleri toplantısı yapıldı

Karatay'da kanaat önderleri toplantısı yapıldı

Seçim çalışmaları çerçevesinde Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığı tarafından, kanaat önderleri toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Sayın Mehmet Genç, Milletvekili Abdullah Ağralı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Emekli Müftü Hasan Atcı ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının Açılış Konuşmasını yapan İlçe Başkanı Genç;

'Kanaat önderleri toplantılarının çok önemli olduğunu ifade ederek" toplantıya yoğun ilgiyle katılan muhtarlaru ve mahalle halkına teşekkür etti.   'Kanaat önderlerinin her zaman kent adına söyleyecek sözleri olduğunu  ve mahallelerde bizlerin göz ve kulakları olduklarını  her zaman, her konuda bizlerle iletişime geçebileceklerini' söyleyen Genç,"Ak Partinin ne olduğu ve  mayası belli. Bundan sonra da değişmez. Şimdi gelecek nesillere bakmak lazım.  Yakında gelen genel seçimleri sıradan bir seçim olarak görmeyin. O gelsin bu gelsin demenin bir anlamı yok. Ak Parti iktidarının devam etmesi, önemli olan Türkiye ve bizim geleceğimizdir" dedi.

 "ÇÖZÜM NOKTASI  İÇİN ÖNEMLİ"

 Genç sözlerini şöyle sürdürdü, "Ak Parti olarak vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirdik.  Bakın burada etnik siyaset yapan partiler vardır. Bu partiler Doğulu vatandaşlarımıza  sahip çıktıklarını iddia ediyorlar. Söyleyin, HDP'nin sözcülerine, onlar sizin için ne yaptı? şiddetten başka, nefret ve ırkçılıktan başka size ne aşıladı?  Ak Parti ise çözüm süreci ile önemli adımlar attı. Kürt'ün asimilasyonunu HDP'mi bitirdi? Bu asimilasyonunu AK Parti bitirdi. HDP durmadan işi zorlaştırdı. 1 Kasım'da diğer partilerin tek başına iktidar olma şansları yok fakat bütün sorunları çözmek adına, güven ve istikrarı sürdürmek için AK Parti'yi tek başına iktidara taşımamız için hepimize büyük görevler düşüyor, bu sebeple sizlerden canı gönülden desteklerinizi bekliyorum"

Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da konuşmasında, "2011 Seçimlerinden bu tarafa sizlerle birlik de bir çok seçim çalışmalarında bulunduk. Anne tarafım Malatya'dan, baba tarafı Adıyaman'dan gelmiştir.20 yılı aşkın süredir bir çok sebepten dolayı  buradayız. Bu coğrafya içerisinde sorunları, sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz inşallah. Burada bize düşen İslam kardeşliğini pekiştirip huzur içinde yaşamaktır. Elbette, geçmişte ve günümüzde sıkıntılarımız oldu bu sıkıntılarımızı sükûnetle sabırla hep birlikte kardeşlik içinde çözmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Ağralı konuşmasına şöyle devam etti, "Seçim sürecindeyiz ve bu süreç içinde Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun şehrindeyiz. Biz istiyoruz ki, Başbakan'ımızın memleketi en yüksek oy çıkartarak Meclise güçlü gitsin.7 Haziran seçimlerinde tek başına hükümet kurulamayınca dolar aldı başını gitti buda piyasaları olumsuz yönde etkiledi. İstikrar için güçlü hükümetin kurulması gerektiğini geçen 14 yıl bize göstermiş oldu. Seçim döneminde Doğu’da farklı Batı’da farklı dil kullanan HDP, terör saldırıları sonrası hala PKK’yı bile kınayamaması, sırtını kimlere dayadığını ve kime hizmet ettiklerini açıkça ortaya koymaktadır. Tüm bu saldırılara ve oynanan senaryolara rağmen inanıyoruz ki aklı-ı selim kazanacak ve milletimiz, huzurunu bozan tüm şer odaklarını yeniden tarihe gömecektir"