KARATAY’DA CAMİLER VE MEZARLIKLAR YIKANDI

KARATAY’DA CAMİLER VE MEZARLIKLAR YIKANDI

​Karatay Belediyesi Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde camii ve mezarlıklarda temizlik ve yıkama çalışmalarını yürütüyor.

Karatay Belediyesi Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde camii ve mezarlıklarda temizlik ve yıkama çalışmalarını yürütüyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, ramazan ayı içerisinde özellikle Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde bulunan camii bahçeleri ve çevresi ile mezarlıkların düzenli olarak bakım yapıldığını, arozöz ile yıkanarak süpürgeli araçlar ile temizlendiğini belirtti. Karatay Belediyesi olarak kutsal mekanlara önem verdiklerini belirten Hançerli, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramında Mezarlık ziyaretleri ve camilere gelen vatandaşlara daha temiz bir ortam sağlamak amacıyla çalışmaların aksatılmadan yürütüldüğünü söyleyerek program dahilinde tüm camiler ve mezarlıklarda gerekli yıkama ve temizlik faaliyetinin yapıldığını kaydetti.  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, özellikle bayram alışverişlerinin yapılacağı çarşı merkezinde oluşan kirliliğin Arefe akşamı temizleneceğini ve bayram sabahı merkez bölgeler ve bütün mahallelerde temizlik ekiplerinin artırılarak çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi. Haber Merkezi