Karatayda  çalışmalar hız kazandı

Karatayda çalışmalar hız kazandı

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınması ile çalışmalarına yoğunluk kazandırırken ilçenin çeşitli yerlerinde tretuvar, parke, bordür ve alt yapı çalışmalarına hız verdi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarla gözle görülür modern bir görünüme kavuşan Karatay'da, belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için çalışmalar sürerken Karatay Belediyesi'nce tüm imkânlar seferber ediliyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2015 yılı itibariyle her alanda farklı bir çalışama temposu sergilediklerini, havaların ısınmasıyla birlikte bu çalışma temposunun daha da hızlandığını kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve müteahhit firma ekiplerinin Ulubatlı Hasan mahallesi Aile Sağlığı Merkezi etrafı, Sarıyakup mahallesi Nadide sokak, Keykubat mahallesi Başorman sokak, Şems mahallesi Bilgin sokak, Gaziosmanpaşa mahallesi Batıhan sokak, Hacıibali mahallesi Şair Gürani ve Büyükkadı sokak'ta Tretuvar, Parke ve Bordür çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Hançerli, bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde ilçe genelinde hummalı bir çalışma sergilendiğini vurguladı. Başkan Mehmet Hançerli, yeni iş merkezleri, taziye evleri, emekli konakları, yüzme havuzları, kongre ve gençlik merkezi, yeşil alanlar, büyük parklar ve bölgesel park çalışmaları ile farklı bir boyut kazanan Karatay'da, genişletilen ve yeni açılan caddeleri ile trafik akışı daha rahat sağlanırken yapılan parke, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla da farklı bir görünüm kazandığını sözlerine ekledi.