Karatay'da bekçiler esnafın emanetine sahip çıktı

Konya Karatay'da bekçiler gecenin ayazında devriye gezerken bir zücaciye mağazasının önündeki malzemelerin üzerini örten brandanın uçmasıyla etrafa dağılan malzemeleri toparlayıp düzeltmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Konya'nın Karatay ilçesi Köprübaşı Caddesinde mahalle bekçilerinin gece saatlerinde züccaciye mağazası önündeki malzemelerin üstündeki rüzgardan uçan brandayı toplayarak düzelterek esnafın emanetine sahip çıkması takdir topladı.

Karatay ilçesi Köprübaşı Caddesi üzerindeki bir züccaciye mağazası önünde yaşanan olayda 3 mahalle bekçisi mağaza önündeki tezgahta bulunan ürünlerin üzerindeki brandanın açıldığı ve malzemelerin dağıldığını gördü. Tezgahtaki ürünleri toplayan 3 bekçi ürünlerin üzerini örttükten sonra oradan uzaklaştı. Sabah saatlerinde brandanın oynandığını gören iş yeri sahibi kameraları incelediğinde 3 bekçinin açılan brandayı kapatıp tezgahı düzelttikten sonra gittiğini gördü.

İş yeri sahibi Osman Noyan, markete ekmek almaya çıktığı sırada çadırın oynandığını gördüğünü söyledi. Kamera kayıtlarını izlediğini anlatan Osman Noyan, "Görüntüleri izlediğimde karşıdan 3 bekçi arkadaş geliyordu. Arkadaşlar gelerek çadırı güzel bir şekilde kapatıyorlar ve ürünleri istifliyorlar. Bu davranışları hoşuma gitti. Kendilerine mümkünse ulaşmak ve yemek ısmarlamak istiyorum. Başkası olsa direkt yoluna devam edebilirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Karanlık Sokakların Korkusuz ve Vefakar Kahramanları Gece Kartalları Karatay ilçemizde bir züccaciye mağazasının önündeki tezgahta bulunan ürünlerin üzerindeki brandanın açıldığını ve malzemelerin dağıldığını gören bekçilerimiz, ürünleri toplayıp, üzerini örterek esnafımızın emanetine sahip çıkmıştır" ifadeleri kullanıldı

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar