Karatay’da bayram sorunsuz yaşandı

Karatay’da bayram sorunsuz yaşandı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bayram öncesinde alınan önlemler ve bayram süresince yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere bir açıklama yaparak, ilçe genelinde vatandaşların bayramı huzur içinde geçirdiklerini ifade etti.

Başkan Mehmet Hançerli, büyük bir coşku ve heyecanla yaşadığımız Ramazan ayının ardından bayramın da huzurlu ve rahat bir şekilde yaşanması bizleri memnun etmiştir dedi. Karatay Belediyesi olarak bayram öncesi ve bayram süresince Karataylı hemşerilerimize sorunsuz, temiz ve huzurlu bir ortamda bayram yaşatmak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini ifade eden Hançerli, bu bağlamda mezarlıklar içi, cami avluları, cadde ve sokakların gül kokulu suyla yıkandığını ve genel temizliğinin yapıldığını belirtti. Özellikle bayram alışverişlerinin tamamlandığı arife gününde çarşı merkezinde oluşan kirliliğin de o gün gece temizlendiğini ve bayram sabahı merkez bölgeler ve bütün mahallelerde temizlik ekiplerinin artırılarak çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Hançerli, amaçlarının temiz bir Karatay’da bayramın yaşanmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Başkan Mehmet Hançerli ayrıca yapılan çalışmalarda özverileriyle çalışan ve emeği geçen belediye personeline de teşekkür etti.