Karatay'da altyapı çalışmaları

Karatay'da altyapı çalışmaları

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan kumlama diğer yandan da alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Bütün mahallelerimizde yol kumlama ve altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi. Karatay'da her alanda belediyecilik hizmetini, ilçenin merkeze uzak mahalleleri dahil bütün noktalarda uyguladıklarına değinen Başkan Hançerli,  " Hemşerilerimizin evlerine huzurlu ve güvenli gidip gelmeleri için kumlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Çatalhüyük, Doğuş, Emirgazi, Erler, Fevziçakmak, Gaziosmanpaşa, Hacı Yusuf Mescit, Hamzaoğlu, İstiklal, Karaaslanüzümcü, Orhangazi, Tatlıcak, Ulubatlıhasan, Saraçoğlu, Hayıroğlu, Sakyatan, Şatır ve Bakırtolu mahallelerimizde kumlama çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütüyoruz. Ayrıca Gaziosmanpaşa ve Ulubatlı Hasan Mahallelerimizde tretuvar, İstiklal Mahallemizde yol genişletme, Fetih Mahallemizde ise rögar çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.   
TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET
Çalışmaların tüm mahallelerde koordineli olarak yürütüldüğünü söyleyen Başkan Hançerli, “İlçe merkezinde hemşerilerimiz nasıl evine işine ayağına çamur değmeden gidebiliyorsa, merkeze uzak mahallelerde de aynı imkanların tesisi için çalışıyoruz. Yeni bağlanan mahallerimizde merkez yerleşim bölgelerin ve bağlantı yollarının asfalt çalışmaları tamamlanmıştır. Yayla yollarının büyük bir kısmı tamamlanmış, kalan kısımlarda ise çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. 

karatayda-yol-kumlama-ve-altyapi-calismalari-hiz--(2).jpg

karatayda-yol-kumlama-ve-altyapi-calismalari-hiz--(4).jpg

karatayda-yol-kumlama-ve-altyapi-calismalari-hiz--(5).jpg

karatayda-yol-kumlama-ve-altyapi-calismalari-hiz--(7).jpg