Karatay’da 22. Emekli Konağı hizmete açıldı

Karatay’da 22. Emekli Konağı hizmete açıldı

Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Keçeciler Emekli Konağı ve Muhtar Evinin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

Keçeciler Emekli Konağı’nın açılışına AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Muhtarlar ve Emekliler katıldı.

HANÇERLİ: HİZMETLERİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli açılışta yaptığı konuşmasında; Emekli Konaklarının sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olduğunu dile getirdi. Başkan Mehmet Hançerli; Karatay’a 22 Emekli Konağı kazandırdıklarını vurgulayarak, emekli büyüklerimize hizmet etmeninin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli; Emekli Konaklarının memlekete hizmet edip emeği geçenlerin konağı olduğunu dile getirerek; “Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı buluyor. Saat başı yapılan ücretsiz çay servislerimiz eşliğinde sohbet etme imkanı bulan emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı sağlıyor. Konaklarımızda düzenli olarak emeklilerimizin sağlık kontrolleri gerçekleştiriliyor” dedi.

Başkan Hançerli, Karatay’a toplam 21 sağlık merkezi kazandırılarak İl Sağlık Müdürlüğüne devrettiklerini belirterek; Karatay’da sağlık ocağı ihtiyacı kalmadığını vurguladı. Başkan Hançerli, 2004 yılından bu yana Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etme şerefine nail oldukları için büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’nın 22 yıllık bir belediyecilik tecrübesine sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli, Karataylılardan kendisine verilen desteğin Hasan Kılca için de artarak sürmesini istedi.

 GENÇ: KARATAY SÜREKLİ GELİŞİYOR

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Başkan Hançerli’ye 3 dönemdir Karatay’a gerçekleştirdiği büyük hizmetler için teşekkür ederek; 22. Emekli Konağının Karatay’a hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay’ın sürekli gelişim içerisinde bir ilçe olduğunu dile getirerek; gelişimin AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca ile süreceğini belirtti.

 KILCA’DAN HAYIRLI OLSUN

AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, Karatay’ın belediye hizmetlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirdiği belirterek; hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak için çalışacaklarını vurguladı. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, büyük yatırım ve hizmetleri Karatay’a kazandıran Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Ak Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca Karatay’a kazandırılan 22. Emekli Konağı olan Keçeciler Emekli Konağı’nın hayırlı olmasını temenni etti.

 SORGUN: KARATAY’A HAYIRLI OLSUN

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karatay’ın son 15 yılda büyük bir gelişim içerisinde olduğunu belirterek; Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’nın, Başkan Hançerli’den alacağı bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağını vurguladı. Başkan Hançerli’ye AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’ya olan desteğinden dolayı teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 22. Emekli Konağı’nın Karatay’a ve Konya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

karatay’da-22.-emekli-konagi--(6).jpg

karatay’da-22.-emekli-konagi--(8).jpg

karatay’da-22.-emekli-konagi--(4).jpg

Etiketler :