Karatay’da 21. Emekli konağı

Karatay’da 21. Emekli konağı

Keykubat Mahallesi Araplar Büyüksinan Cami bahçesinde yer alan Karatay’ın 21. Emekli Konağı’nın yapımı Karatay Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hizmete giren 21. Emekli Konağında emeklilerle bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Hançerli; Emekli Konaklarının sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olduğunu dile getirdi. Başkan Mehmet Hançerli; Karatay’a 21 Emekli Konağı kazandırdıklarını vurgulayarak, emekli büyüklerimize hizmet etmeninin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

“EMEKLİ KONAKLARI BU MEMLEKETE EMEĞİ GEÇENLERİN KONAĞIDIR”

Başkan Hançerli; Emekli Konaklarının memlekete hizmet edip emeği geçenlerin konağı olduğunu dile getirerek; "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı buluyor. Saat başı yapılan ücretsiz çay servislerimiz eşliğinde sohbet etme imkanı bulan emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı sağlıyor. Konaklarımızda düzenli olarak emeklilerimizin sağlık kontrolleri doktor ve hemşireler tarafından gerçekleştiriliyor. Biz de Konaklarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Hal hatırlarını sorarak dilek ve temennilerini dinliyoruz. Büyüklerimize yaptığımız hizmetler bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını almak bizim için çok değerli." dedi.

karatay’da-21.-emekli--(2).jpg