Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi ilgi odağı haline geldi

Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi ilgi odağı haline geldi

Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi, yürüttüğü faaliyetlerle gençlerin ilgi odağı haline geldi.Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, Celaleddin...

 Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi, yürüttüğü faaliyetlerle gençlerin ilgi odağı haline geldi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nin gençlere yönelik faaliyetlere başladığını söyledi.

2014-2015 eğitim, öğretim yılı için üyelik kayıtlarının başladığını belirten Hançerli, "Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi içerisinde 3 adet derslik, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuarı, kafeterya, internet-bilişim köşesi, fitness salonu, aerobik ve spor salonu, oyun-eğlence merkezi, bilardo salonu gibi etkinlik alanlarını bünyesinde barındıran büyük bir kompleksi barındırıyor" dedi.

Hançerli, Konya'nın gençlerine ücretsiz şekilde hizmet vermek için faaliyetlerine başlayan Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde Karatay Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürütülen eğitim faaliyetleri çerçevesinde 1.2. ve 3. seviye olmak üzere 3 İngilizce, biri ileri seviye olmak üzere 2 Rusça, Arapça, Almanca, Çince, Ney, Gitar, Bağlama, Halk Oyunları, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Bilgisayar İşletmenliği, Grafik-Web Tasarım ve Fitness-Aerobik-Step gibi branşlarda kayıtların alındığını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı