"Karatay kendi rekorunu kıracak"

"Karatay kendi rekorunu kıracak"

"Karatay kendi rekorunu kıracak"

Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Orhan Erdem; "Milletimizin huzur ve refahının artması, her şeyin millet odaklı olması en önemli yol haritalarımız, bu noktadan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üzerimize düşen ne varsa o gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu davaya artı değer katmak adına gayret etmemiz gerekiyor. Biz bu gayreti en üst seviyede göstereceğiz." dedi.

 "Karatay kendi rekorunu kıracak"

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti iktidarının sağlıktan ulaşıma kadar pek çok değerli yatırımı ülkeye kazandırdığını vurguladı.

Hançerli, Türkiye’nin büyük hedeflere durmadan ilerlemesi için 24 Haziran seçimlerinde Karatay’ın AK Parti’ye olan rekor seviyedeki desteğinin artarak süreceğine inancının tam olduğunu belirtti. 

26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz adına çok büyük önem taşıdığını belirtti. Ağralı, "Gezi olayları, 6-7 Ekim ve 15 Temmuz İhanet Gecesi ile süren süreç devam etmektedir. Ülkemizi hem içerde hem de dışarıda ekonomik olarak sıkıntıya sokmak için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bütün bu zorluklar karşısında basiretli ve cesur bir lidere sahip olduğumuz için şanslıyız." dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, bütün seçimlerin büyük öneme sahip olduğunu fakat; 24 Haziran seçimlerinin yeni bir sisteme geçişin ve ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmanın seçimi olduğunu vurguladı. Genç, Karatay’ın her seçimde AK Partiye olan desteği ile rekor üzerine rekor kırdığını söyledi.