Karatay Hürriyet Ortaokulu'ndan LGS başarısı

Karatay Hürriyet Ortaokulu'ndan LGS başarısı

LGS kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarını açıkladı. Türkiye geneli 565 öğrenci bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan alırken Karatay Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinden Ayşegül Ebrar Öksüz Türkiye birinciliğine ortak oldu

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarını açıkladı. Türkiye geneli 565 öğrenci bütün soruları doğru cevaplayarak tam puan alırken Karatay Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinden Ayşegül Ebrar Öksüz Türkiye birinciliğine ortak oldu.

karatay-hurriyet--(6).jpg

Daha öncede teknolojik buluşları ile de adından söz ettiren Karatay Hürriyet Ortaokulu Liseye Giriş Sınavı'nda Türkiye birincisi çıkardı.  Karatay Hürriyet Ortaokulu öğrencilerinden Ayşegül Ebrar Öksüz Türkiye birinciliğine ortak oldu.

Karatay Hürriyet Ortaokulu Okul Müdürü Hüseyin Bağcı, okulumuzda başarı hikayesinin yeni kahramanlarca yazılmaya devam ediyor diyerek:“Öncelikle Türkiye genelinde LGS’ye katılan tüm evlatlarımız ve ailelerimiz için sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. LGS 2019’da ülke genelinde 565 öğrenci 500 tam puan aldı. Bu öğrencilerin biri de okulumuzdan... Öğrencimiz Ayşegül Ebrar Öksüz’ü bu üstün başarısından dolayı kutluyorum.'ifadesini kullandı.

karatay-hurriyet--(5).jpg

Öte yandan okul müdürü Hüseyin Bağcı LGS'de başarı gösteren Ayşegül Ebrar Öksüz ve ailesini tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.