Karatay, Evi yanan ailelerin her zaman yanında

Karatay, Evi yanan ailelerin her zaman yanında

Karatay Belediyesi, Hamzaoğlu Mahallesinde 21 Kasım Günü gerçekleşen yangında evleri oturulamaz hale gelen ailenin evinde tadilat ve tamirat çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Mehir Vakfı yanan tüm eşyalarının yenilenmesini sağladı.

Tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yangın sonrası oturulamaz hale gelen eve Karatay Belediyesi ekiplerinin büyük bir hızla müdahale ederek tadilat çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. Karatay Belediyesi ekiplerinin tadilat çalışmalarını tamamlamasının ardından, Karatay Belediyesi’nin ve Mehir Vakfı’nın ev eşyalarının donatılmasını sağladığını belirterek; hem Mehir Vakfı yöneticilerine hem de duyarlılığından dolayı Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür etti.

Başkan Hançerli, vatandaşların iyi günde de zor günde de Cumhurbaşkanını, Devleti, Hükümeti ve Belediyeyi yanlarında görmek istediklerini belirtti. Başkan Hançerli yanan evde can kaybı yaşanmamış olmasının en büyük teselli olduğunu belirterek; aileye geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Hançerli Karatay Belediyesinin her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağını belirtti.