Karatay Belediyesinde bayramlaşma

Karatay Belediyesinde bayramlaşma

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, her bayram gerçekleştirdiği bayramlaşma geleneğini bu bayramda da yaşatarak belediye personelleri ile bir araya geldi.

İlk olarak Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde gerçekleşen bayramlaşmada Başkan Hançerli, Fen İşleri, Çevre Koruma Kontrol ve Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü personelleri hazır bulundu. Başkan Hançerli personellere hitaben yaptığı konuşmasında Karatay Belediyesi olarak az personelle çok hizmet üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu dile getirerek; özverili çalışmalarından dolayı personellere teşekkür etti. Başkan Hançerli konuşmasının ardından Tatlıcak Tesislerindeki personellerle tek tek bayramlaştı.

 Hançerli, Tatlıcak Tesislerindeki bayramlaşmanın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri ile bayramlaşmak üzere Karatay Belediyesi İsmail Karakuş Fidanlığına geçti. Başkan Hançerli, konuşmasında Karatay Belediyesi olarak her zaman personellerin özlük haklarının en iyi seviyede olması ve haklarını eksiksiz olarak almaları için hareket ettiklerini belirtti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki bayramlaşma sonrasında Karatay Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki personellerle bir araya gelen Başkan Hançerli, personellerin bayramlarını kutlayarak; çalışmaları için teşekkür etti.