Karatay Belediyesi, YKS Kayıt Ücretlerini Karşılayacak

Karatay Belediyesi, YKS Kayıt Ücretlerini Karşılayacak

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrencilerin sınav kayıt ücretlerini karşılayacak.

Konya'nın Karatay ilçesinde eğitime verdiği destekle tanınan Karatay Belediyesi, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanan gençlerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek olan öğrencilerin sınav kayıt ücretlerini üstlenme kararı alan belediye, gençlerin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gençlerin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol üstlenen projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti. Başkan Kılca, "Karatay ilçemizdeki tüm 12. sınıf öğrencilerimizin ve ilçemizde ikamet edip farklı yerlerde eğitim gören öğrencilerin YKS kayıt ücretlerini belediye olarak biz karşılayacağız. Öğrencilerimizin gayretleri ve başarıları bizim için çok kıymetli. Onların geleceğe güvenle bakmaları için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başvuruların 1 Mart Cuma günü saat 23:59'a kadar Karatay Belediyesi mobil uygulaması üzerinden yapılacağını belirten yetkililer, öğrencilerin her oturum için destek alabileceklerini ve ödemelerin 18 ile 22 Mart tarihleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu.

Karatay Belediyesi, gençlerin gayretlerine katkı sunarak onların başarılarının daim olması temennisinde bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum