Karatay Belediyesi Kışa Hazır

Karatay Belediyesi Kışa Hazır

Havaların soğumasıyla birlikte yağışların ilçeyi ulaşım yönünden olumsuz etkilememesi açısından hazırlıklarını tamamlayan Karatay Belediyesi, Karataylının rahat bir kış geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaklaşan kış mevsimine hazır bir Karatay için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Mahallelerdeki asfalt çalışmasının sürdüğünü belirten Başkan Hançerli, asfalt yama çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.

resim757809.JPG

Başkan Hançerli, kış mevsiminde yaşanılabilecek olumsuzlukları önlemek için; 4 kar bıçaklı solisyonlu ve paletli tuz sericili aracı, 2 fiber tanklı solisyon aracı, 9 greyder, 5 miniloder, 5 bekoloder, 7 loder, 15 kamyon, 2 adet 40'ar tonluk solüsyon tank olmak üzere farklı iş makineleriyle ekiplerin hazır olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli yayla yollarında soğuk asfalt çalışmalarının tamamlanarak merkezdeki 53 mahallede beton asfalt ve yama çalışmalarıyla Karatay’ı kışa alt yapı olarak da hazır hale getirdiklerini ifade ederek; 2017 yılı içerisinde 51.209 m2 parke, 31.513 mtül bordür, 74.454 ton beton asfalt, 495.034 m2 soğuk asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Hemşehrilerimizin olumsuz kış şartlarından en az etkilenmeleri noktasında üzerimize düşeni yapacağız" diyerek, belediye olarak son teknoloji kullanılarak Karatay'ın her mahallesine en kısa zamanda müdahale edecek ekiplerin hazır hale getirildiğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi