Karatay Belediyesi İstanbul’a teknik gezi düzenledi

Karatay Belediyesi İstanbul’a teknik gezi düzenledi

Karatay Belediyesi’nde görevli birim müdürleri ve teknik personeller, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak yatırımları ve projeleri yerinde incelemek için düzenlenen teknik gezi kapsamında İstanbul’a gitti.

 

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yüksek hızlı tren garında personelleri İstanbul’a uğurladı. Başkan Hançerli uğurlama esnasında yaptığı konuşmada belediyeler arası bilgi alışverişinin önemine dikkat çekti. Başkan Hançerli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Devlet yatırımlarının yerinde incelenmesi amacıyla düzenlenen gezinin, mühendislerden, mimarlardan, tekniker ve teknisyenlerden oluşan teknik personelin uygulanabilir projeleri ve oradaki farklılıkları; Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a ve Konya’ya yansıtmalarının hedeflendiğini söyledi.

Başkan Hançerli farklı illerdeki yatırımların inceleneceği üç gün süreli teknik gezi ile hedeflerinin personellerin dağarcığını daha da genişletmek olduğunu vurguladı.

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak bütün projelerinin kendi personelleri tarafından yapıldığını belirterek; bu tür teknik gezilerin personellerin gelişimi ve değişimi açısından olumlu ve güzel bir uygulama olduğunu söyledi.

karatay-belediyesi-istanbul’a--(1).jpg