Karatay Belediyesi İkram Evi Kadir Gecesinde sahur vaktine kadar hizmet verdi

Karatay Belediyesi İkram Evi Kadir Gecesinde sahur vaktine kadar hizmet verdi

Mevlana Müzesi yanında yerli ve yabancı binlerce turiste çay ve çeşitli ikramları ücretsiz ve güler yüzlü hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla veren...

Mevlana Müzesi yanında yerli ve yabancı binlerce turiste çay ve çeşitli ikramları ücretsiz ve güler yüzlü hizmeti sosyal belediyecilik anlayışıyla veren Karatay Belediyesi, Kadir Gecesi’nde sahura kadar açık kalarak vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle 15 Bin Kandil Simidi’ni esnaflar, İkram Evi, Emekli Konakları ve yeni bağlanan mahalleler olmak üzere birçok cami cemaatine dağıtım gerçekleştirdiklerini belirtti. Mevlana Müzesi yanında hizmet veren İkram Evi’nin de Kadir Gecesi’ne özel sahura kadar hizmet verdiğini kaydeden Başkan Hançerli, gelen ziyaretçilere hem kandil simidi hem de sıcak ve soğuk içecekler ikram edildi dedi. Mevlana Müzesi’nin yanında oluşu ve verdiği samimi hizmetle gelen misafirlerden de tam not alan merkez uzun süredir Mevlana Müzesi etrafında misafirleri ağırlayan tek ikram evi olma özelliğini koruduğunu ifade eden Hançerli, ikram evinin yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin yoğun ilgisiyle karşılaştığını vurguladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İkram eden ve kapısı herkese açık olan Karatay Belediyesi İkram Evi ve Teşhir Merkezi’nin yaz-kış bütün Karatay ve Mevlana aşıklarına hizmet etmeye devam ettiğini sözlerine ekledi.