Karatay, Afyon’da seminere katıldı

Karatay, Afyon’da seminere katıldı

Karatay Belediyesi 2017 yılı 2’inci 6 Aylık Hizmet İçi Eğitim Semineri programı kapsamında seminer düzenledi

Afyon’da düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerine Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı. Eğitim seminerinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’a hizmet, Karataylıya minnet borcu ile yola çıktıklarını söyleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karatay’ı daha modern bir ilçe haline getirebilmek için alın teri döktüklerini vurgulayan Başkan Hançerli, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin kalkınarak değişmesini ve gelişmesini kendimize hedef seçtik. Bu hedef doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık” dedi.

karatay-belediyesi-2017-yili-2’inci-6-aylik-hizmet-ici-egitim-semineri-programi-kapsaminda--(5).jpg

AK PARTİ YOLUNA GÜMBÜR GÜMBÜR DEVAM EDECEK

Yapılan her yatırım için titizlikle adım atıldığını belirten Başkan Hançerli, Doğru yatırımlarımızla, sizlerden aldığımız güçle birlikte hedeflerimize ulaşacağız. Halkımızın tek kuruşunu ziyan etmiyoruz. Milletimiz destek veriyor, görev veriyor bizler de emanetlerine sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizler bir oldukça daha güçlü yarınlara elbirliğiyle ulaşacağız” ifadelerini kullandı. AK Parti içerisinde kaos çıkarmak isteyenlerin heveslerinin kursaklarında kalacağını dile getiren Başkan Hançerli, AK Parti’nin gümbür gümbür yoluna devam edeceğini kaydetti. Başkan Hançerli muhtarların yerel yönetimdeki önemine dikkat çekerek fedakarlıklarından dolayı teşekkür etti.

karatay-belediyesi-2017-yili-2’inci-6-aylik-hizmet-ici-egitim-semineri-programi-kapsaminda--(1).jpg

ÖZÜNAL: KARATAY’IN YERİ AYRI

Başkan Hançerli’nin ardından konuşan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Karatay Belediyesi’ne muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Özünal, halkın hür iradesiyle seçilen muhtarların siyaset üstü bir görev yaptığını kaydetti. Özünal muhtar camiası olarak vatandaş ve devlet arasında köprü görevi görerek, sorunların çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade etti. Eğitim seminerlerinin önemine vurgu yapan Ramazan Özünal, muhtarlara verdiği önemden dolayı Başkan Hançerli’ye teşekkür ederek Karatay’ın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyledi. Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun “Mahallelerimiz için bizden Belediyecilik anlamında desteklerini esirgemeyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.Haber Merkezi