"Karar paçavradan farksızdır “

"Karar paçavradan farksızdır “

MHP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt ” Avrupa Parlementosu'nun Ermeni soykırım tasarısı kararı paçavradan farksızdır “ dedi.

 

MHP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt “ Avrupa Parlamentosu skandal ve sakat bir karara imza atarak sözde “Ermeni Soykırım Tasarısı”nı büyük bir çoğunlukla dün itibariyle kabul etmiştir. Avrupa Parlamentosu’nun cehalet ve dalalet kokan cüretkâr ve tek yanlı hasmane tavrı meşru olmadığı gibi adil ve isabetli de değerlendirilemeyecektir.”dedi

Türk milletini, Türkiye’yi, Türk tarihini çepeçevre saran iftira ve suçlama kampanyasına bir yenisi daha eklenmiştir. diyen MHP Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt “  Vatikan’ın bulanık, tarihi gerçeklerle bağdaşmayan ve diaspora havariliğini teyit eden duruş ve tutumuna Avrupa Parlamentosu’nun da eklemlenmesi hiç kuşkusuz iyi niyet ve samimiyetle izah edilemeyecektir. Bu yüzden Türk milleti ağır bir tehdit ve şantaj çemberinin içine alınmıştır.

Avrupa Parlamentosu 1915 olaylarını soykırım olarak niteleyip tarihi hakikatleri yok saymış; ilaveten doğruları çarpıtmış, hukuki, ahlaki, insani ve vicdani ölçüleri rafa kaldırmıştır. Avrupa Parlamentosu tarihi karartmakla kalmamış, yıllardır içten içe körükleyip kamçıladığı Türkiye ve Türk milleti alerjisini de saklanamayacak ölçüde açığa vurmuştur.Sömürgeciliğin şiddet ve dehşetle kaleme alınan kanlı geçmişini görmezden gelen, asırlarca insanlığa kast eden katliam ve soykırım vakalarının hesabını verecek yüzü ve cesareti bulunmayan Avrupa zihniyetinin Türkiye’ye söyleyecek hiçbir sözü olamayacaktır.

Bu itibarla Avrupa Parlamentosu’nun kararı tarihi gerçeklere, uluslararası hukuka, insanlık vicdanına aykırı olup paçavradan farksızdır.Türk milletinin kutlu mazisinde soykırım izine rastlamak, toplu kıyım kirine tesadüf etmek kesinlikle imkânsızdır.  Türk milletine soykırım çamuru atan bir uluslararası teşekkülün saygınlığından ve inandırıcılığından bahsetmek de imkân dâhilinde görülemeyecektir.

Herhangi bir yaptırımı olmayan Avrupa Parlamentosu kararının gevşek ve zevahiri kurtaran açıklamalarla muhataplarına iade edilmesiyle kalınmaması milli bir sorumluluktur. Türk milletini mahcup ve mahkûm etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Kaynağı Türk düşmanlığı olan sözde soykırım iddia ve izansızlığının önce tanınma, ardından tazminat ve toprak talepleriyle eşgüdüm halinde ilerletilmek istendiği artık sır değildir.

Bizim geçmişimiz tertemiz, geleceğimiz huzur ve aydınlık doludur. Tarihe Haçlı merceğiyle bakanlara verilecek toprağımız, dileyecek özrümüz yoktur, olmayacaktır. Ve unutulmasın ki, son Haçlı bakiyesi, içimize sızan Haçlı kalıntıları 7 Haziran’da defedilecek, Türkiye bütün külfetlerinden Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle kurtulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi buna yürekten inanmakta ve güvenmektedir.