Karapınar'da şehit yakınları ve gaziler yemekte buluştu

Karapınar'da şehit yakınları ve gaziler yemekte buluştu

KONYA (AA) - Karapınar Garnizon Komutanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile şehit yakınları ve gazilere yemek verildi.Askeri Gazinoda verilen yemekte Garnizon Komutanı Topçu...

KONYA (AA) - Karapınar Garnizon Komutanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile şehit yakınları ve gazilere yemek verildi.

Askeri Gazinoda verilen yemekte Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk şehit yakınları ve gaziler ile tek tek ilgilendi.

Cantürk, yaptığı açıklamada, vatan savunmasında canlarını vermekten çekinmeyen şehit ve gazilerin savaş meydanlarında olağanüstü cesaret gösterdğini söyledi.

Vatan savunması için şehit olanlara ve gazilere çok şey borçlu olduklarını belirten Cantürk, şunları kaydetti:

"Dünya coğrafyasında stratejik önemin yanı sıra varlığı ile düşmanın her zaman gözünde olan topraklarımız, şehitlerimiz ve gazilerimizin sarsılmaz gücü ve azmi sayesinde sahipsiz kalmayacağını tüm dünya bilmektedir. Şehitlik mertebesine ve gazilik unvanına ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmak olduğunu biliyoruz. Onların emanet ettiği bu topraklara sahip çıkmak ülkemiz topraklarına göz dikenlere gerekli cevabı vermek bizlerin görevidir."

Kaynak:Haber Kaynağı