Karapınar Belediyespor’da “Akşehirspor” umudu

Karapınar Belediyespor’da “Akşehirspor” umudu

BAL'dan düşecek ekip durumunda olan Karapınar Belediyespor için, Akşehirspor 3. Lig'e çıkarsa, bir şans daha doğacak

Karapınar Belediyespor, son haftayı bay geçeceği Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde son maçını oynayıp sezonu tamamladı. 6. Grup’taki 3 Konya temsilcisinden en alt sırada yer alması haftalar önce kesinleştiği için ligden direk düşecek ekip durumunda olan yeşil-siyahlılar açısından Akşehirspor’un şu ana kadarki başarılı performansı sonrası ihtimal daha ortaya çıktı. Son haftaya grupta lider giren Akşehirspor, 3. Lig’e çıkarsa Karapınar Belediyespor için ligde kalma adına şans daha ortaya çıkacak.

AKŞEHİRSPOR 3. LİG’E ÇIKARSA

Akşehirspor, 3. Lig’e çıkarsa Karapınar Belediyespor, Gölyazı Belediyespor’la ile baraj maçı oynama şansını elde edecek. Maçı kazanan ekip seneye BAL’da mücadele edecek. Akşehirspor’un 3. Lig’e çıkamaması durumunda ise Karapınar Belediyespor ‘Süper Grup’a düşecek. Baraj maçını bu kez Sarayönü Belediyespor’la ile Gölyazı Belediyespor oynayacak ve kazanan takım gelecek yıl BAL’da yer alacak.

SON MAÇTA DEĞERLİ GALİBİYET

Daha önce Pazar günü maç programında yer alan ancak değişiklikle cumartesiye alınan maçta Karapınar Belediyespor,  BAL’daki son maçında Kırşehir Çayağzıspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Yeşil-siyahlılar bu sonuçla ligi “kırmızı”nın yani “son 2’nin üzerinde bitirmeyi garantiledi. Karapınar Belediyespor son 2 sırada bitirseydi Akşehirspor 3. Lig’e çıksa bile küme düşecekti. 

Etiketler :