Karapınar Belediyespor 4 yıl aranın ardından BAL’da

Karapınar Belediyespor 4 yıl aranın ardından BAL’da

2013-2014 Futbol Sezonu’nda veda ettiği Lige BAL’a yeniden yükselen Karapınar Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Karapınar Belediyespor, 4 sezon sonra Kenya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek. Ligin 17. haftasında Karapınar Belediyespor, kendi evinde ve taraftarı önünde Seydişehir Belediye Sanayispor’u ağırladı. Yeşil-siyahlılar, çekişmeli geçen maçı Gökhan Demircan (Penaltı) ve Emre Erdem’in kaydettiği gollerle 2-1 kazanmayı başardı puanını 39a çıkararak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonu taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşayan futbolcular çiftetelli oynadı.

2013-2014 SEZONUNDA MÜCADELE ETMİŞTİ

Karapınar Belediyespor, bu son uçla 4 sezonun ardından yeniden Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ne yükseldi. Yeşil-siyahlılar, 2013-2014 Futbol sezonunda; 5. Grup’ta Sarayönü Belediyespor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la Konya’yı BAL’da temsil etti ve sezon sonunda küme düştü.

2015’TE BAL’IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Karapınar Belediyespor, 2014-2015 Futbol Sezonunda ise Sarayönü Belediyespor’la BAL’da mücadele etmek için play-off oynadı. 35. dakikada Rafet Çetinkaya ile öne geçen yeşil-siyahlılar 48. dakikada Ahmet Sarı ve 52. dakikada Abaka’nın gollerine engel olamayınca mücadeleyi 2-1 kaybederek BAL’ın kapısından döndü.

KONYA’YI TEMSİL EDECEK

Karapınar Belediyespor, önümüzdeki sezon Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor, Ereğlispor ve Kadınhanı Belediyespor takımlarından birisiyle birlikte Konya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek. 

karapinar-belediyespor-(2).jpg