Karapınar AGD Yaz Kursu sona erdi

Karapınar AGD Yaz Kursu sona erdi

KONYA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karapınar Şubesi'nin, ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği yaz etkinliği programı sona erdi.AGD Karapınar Şubesi Başkanı Emin Dilekli,...

KONYA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karapınar Şubesi'nin, ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği yaz etkinliği programı sona erdi.

AGD Karapınar Şubesi Başkanı Emin Dilekli, yaptığı konuşmada, yaz etkinliği programının, kurslar ve sportif faaliyetlerin yanında, geziler ve piknik programlarıyla tamamlandığını söyledi.

Altı haftalık etkinliklerde dini derslerin yanında öğrencilere iyi birer vatandaş olabilmenin yöntemlerini de anlattıklarını belirten Dilekli, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda öğrencilerimiz, Kur'an-ı Kerim okuma ve temel dini bilgiler derslerini bu kurs ile öğrenmiş oldular. Etkinliklerden öğrencilerimizin çok memnun kaldığına inanıyoruz. Amacımız, toplumda milli manevi gelişimi sağlamak ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesinde katkıda bulunmaktır. Kursumuza 80 öğrencimiz katıldı."

Konuşmaların ardından, kursa katılan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı