Karamercan'dan kınama

Karamercan'dan kınama

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Birliğimize,...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Birliğimize, beraberliğimize ve ülkemizin huzuruna kasteden, Ankara'daki menfur terör saldırısını şiddetle kınıyorum" dedi.

Karamercan, yaptığı yazılı açıklamada, terörün insanlık suçu olduğunu belirtti.

Huzur ve barış ortamını bozmak için harekete geçen eli kanlı teröristlerin, asker, polis, güvenlik güçleri ve sivil vatandaşları hedef aldığını ifade eden Karamercan, şunları kaydetti:

"Son olarak Ankara'daki saldırı, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunun ne denli büyük olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun bütün vatandaşlarımızın terörle mücadele noktasında ortak tavır alması, milletimizin geleceği açısından son derece önem arz etmektedir. Bu doğrultuda devletimizin terörle mücadelesini kararlılıkla ve etkin bir şekilde sürdürmesini de desteklediğimizi ifade etmek istiyorum. Ankara’daki kalleş terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı