Karaman'da Siyer-i Nebi yarışması düzenlenecek

Karaman'da Siyer-i Nebi yarışması düzenlenecek

Karaman Anadolu Gençlik Derneği, Siyer-i Nebi Yarışması düzenleyecek.AGD Karaman Şube Başkanı Şabettin Gezen, bir restoranda düzenlenen toplantıda...

Karaman Anadolu Gençlik Derneği, Siyer-i  Nebi Yarışması düzenleyecek.

AGD Karaman Şube Başkanı Şabettin Gezen, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yarışma ile ilgili amaçlarının Karaman'daki tüm öğrencilere ulaşmak olduğunu söyledi.

Gezen, liseler kategorisindeki yarışmanın aynı zamanda Türkiye geneli bir yarışma olduğunu; ortaokullar kategorisindeki yarışmanın ise dernekleri ile birlikte İI Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yarışmaya başvuruların agd.karaman.org sitesi üzerinden online yapılacağını dile getiren Gezen, yarışma kitaplarının AGD Karaman Şubesi'nden temin edilebileceğini kaydetti.

19 Aralık 2015 tarihinde tüm Türkiye ve Karaman genelinde yapılacak olan yarışmanın sonuçları 31 Aralık 2015 akşamı merkez Kazım Karabekir spor salonunda gerçekleştirilecek olan "Mekke’nin Fethi" programında açıklanacağını belirten Gezen, ödüllerin aynı gece sahiplerini bulacağını bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı